Logo Bordro Plus Yeni Arayüzü

Logo üç serisinden sonra Logo Bordro Plus yeni arayüzü de 23 Temmuz 2019 tarihi ile Logo Yazılım tarafından kullanıcıların deneyimine sunuldu. Logo Bordro Plus 4.59.01.00 versiyonu ile gelen arayüz, güncel lem paketi olan kullanıcılar tarafından kullanıma hazır durumda. Lem paketi (Logo Enterprise Membership) hakkında detaylı bilgi için tıklayın.

logo bordro plus yeni arayüzü
logo bordro plus yeni arayüzü

Logo Bordro Plus Yeni Arayüzü

Logo Yazılım, üç serisinde tanıttığı arayüzün benzerini Bordro Plus programında da 4.59.01.00 versiyonu ile görücüye çıkarttı. Logo üç serisi yeni arayüzü hakkında detaylı bilgi almak için lütfen tıklayın. Logo Yazılım, üç serisi eski arayüz ürünlerini 2.54 versiyonunda geliştirmeyi bırakmıştı. 2.55 ve üzeri versiyonlar yeni arayüz ile versiyonlar çıkmaya devam etmişti. Muhtemelen bu durum Logo Bordro Plus için de geçerli olacak ve kullanıcılar yeni arayüze bir şekilde geçmek durumunda kalacaklar.

Logo Bordro Plus giriş ekranı
Logo Bordro Plus giriş ekranı

Bordro Plus Yeni Arayüzüne Nasıl Geçiş Yapabilirim?

Bordro Plus yeni arayüzü için ön koşul standart lem paketine sahip olmak. Eğer güncel lem paketi varsa Logo Bordro Plus 4.59.01.00 versiyonunu indirdikten sonra programın versiyonunu güncellemeniz yeterli olacaktır. Standart lem paketi teklifi almak için lütfen tıklayın. Logo Bordro Plus 4.59.01.00 versiyonunu indirmek için lütfen tıklayın. Logo Yazılım’ın ftp adresine gitmek için lütfen tıklayın.

Logo Bordro Plus Masaüstü
Logo Bordro Plus Masaüstü
  • Kırmızı Renkli Bölge: Bu kısımda kendinize özel yeni masaüstü oluşturabilir, daha önceden oluşturmuş olduğunuz masaüstünü değiştirebilir veya var olan masaüstünü silebilirsiniz.
  • Turuncu Renkli Bölge: Bu bölüm erişim ağacı olarak nitelendirilebilir. Eski Logo Bordro Plus ürünü ile burası benzeşiyor.
  • Mavi Renkli Bölge: Bu kısım ise programın modüllerinin olduğu bölüm. Burada modülleri bu haliyle kullanabilir, yeni modül ekleyebilir ya da silebilirsiniz. Bunlara ek olarak modülleri gruplara da ayırabilirsiniz (sağ tık + grup oluştur).
  • Yeşil Renkli Bölge: Bu bölümde Logo Bordro Plus programının bize sunduğu widget ları ekleyebilir ya da çıkartabilirsiniz, bunlara ek olarak sağ taraftaki widget ları ihtiyaç dahilinde kullanabilirsiniz.

Not: Konu ile alakalı sorularınızı iletişim formunu doldurarak sorabilirsiniz. En kısa zamanda yanıt vereceğime emin olabilirsiniz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*