Logo Edge T Series Toplu Kullanıcı Seçenekleri Güncelleme
Aynı kullanıcı ayarını ekipteki her kişi için ayrı ayrı değiştirmek ek iş yükü oluşturur. Logo Edge T Series’in toplu güncelleme özelliği, seçilen kullanıcı grubunda ortak bir çalışma düzeni kurulmasını sağlar.
- Sistem İşletmeni’nde hedef kullanıcıları seçme
- Uygulanacak kullanıcı seçeneklerini belirleme
- Ayarları seçilen kullanıcılara toplu aktarma
Logo T Series toplu seçenek güncelleme özelliği de yeni çıkan Edge programlarında kullanıma sunuldu. Logo kullanıcı seçenekleri kişiye göre özelleştirilerek programı daha efektif kullanmasını sağlayan özellikler bütünüdür. Edge T Series sıkça sorulan sorular dokümanımızı incelemek için tıklayın.

Logo Kullanıcı Seçenekleri Toplu Olarak Nasıl Güncellenir?
Programda yapılan operasyonel ayarları sadece ilgili kullanıcıyı etkileyen ve ilgili firmayı etkileyen olarak ikiye ayırmak mümkün. Logo kullanıcı seçenekleri yalnızca ilgili kullanıcının çalışmasını özelleştiren, firma ve diğer kullanıcılara etki etmeyen ayar türüdür.
Logo T-Series Kullanıcı Seçeneği Güncelleme Adımları
Logo Edge T Series içerisinde yukarıdaki menüde yer alan izle + toplu seçenek güncelle adımları takip edilir.

Klasik kullanıcı seçenekleri ekranı açılır, sağ tarafta güncelle seçiminin olduğu ve sol alt kısımda ise kullanıcı listesi butonunun olduğu gözlemlenir. Güncelle seçeneği işaretlenen satırlar kırmızı olarak işaretlenir ve bu değerler sonraki aşamada seçilen kullanıcılara atanır.

Giriş yapılan kullanıcının seçenekleri, kullanıcı listesinde seçilenler bölümüne alınan kullanıcılara atanacaktır.

Ayarların atanacağı kullanıcılar seçildikten sonra güncelle butonu ile devam edilir ve Logo T Series toplu seçenek güncelleme işlemi tamamlanır.

